Týdenní horoskop: Váhy si konec roku užijí na vlně lásky a radosti. A co čeká vás?

26. prosince 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Je tu další týden, poslední v tomto roce. Do konce roku nám zbývá už opravdu jen pár dní. Co si pro nás tento týden připravil a co stihneme ještě v roce 2023? Podívejte se na náš týdenní horoskop.

BERAN

Uchvátí vás krásné a radostné dny. Dařit se vám bude po svátcích nejen v práci, ale i v lásce, ve vztazích a v osobním životě. Všechno, do čeho se pustíte srdce, sklidí u ostatních velký úspěch a vy budete zářit štěstím a radostí, že se vám to daří.

BÝK

V práci to moc nepůjde, ale určitě nezasahujte do sporů svých kolegů. Všechno si vyřeší sami. Než cokoliv řeknete nebo uděláte, raději počítejte do dvaceti a pak jednejte. Osobní život vám vše vynahradí, stejně jako přátelé, kterými jste obklopeni.

BLÍŽENCI

Úspěšné vkročení do zkráceného pracovního týdne vám zaručí úspěch i doma či ve vztazích. A také příležitost, jak zažít úspěch i v kariérní oblasti. Dobré energie, kterých je okolo vás hromada, podpoří vaše nápady a projekty.

RAK

Skvělá komunikace a láskyplné vztahy obohatí nejen váš soukromý, ale i pracovní život. Dařit se vám bude i tam, kde potřebujete něco vyřešit, dořešit a uzavřít. S chutí do toho a pak už vám nic nebude bránit v cestě. Tak se nebojte a hurá do toho.

LEV

Jestli je to jen trochu možné, nepouštějte se do dlouhodobých plánů na několik týdnů nebo měsíců. Pokud nejste vnitřně přesvědčeni, že jsou pro vás prospěšné, tak raději nic neplánujte. Nechte věci plynout a vychutnávejte si poklidné dny. Ono to vždycky nějak dopadne.

PANNA

Máte před sebou změny, po kterých již dlouho prahnete. Přichází vaše šance, jak skoncovat se záležitostmi, které vás už nějakou dobu trápí. Jděte pomalými krůčky dopředu a neotáčejte se zpět. Váš život dostává zcela nový rozměr a věřte, že štěstí máte přímo před sebou.

VÁHY

Nádherná a láskyplná energie, která je okolo vás, vás zcela pohltí. Je to jako byste byli hlavou v oblacích, ale nohami zůstávali na zemi. Láska, radost a štěstí vás jen tak neopustí. Váš život dostává zcela nový rozměr a věřte, že štěstí máte jen a jen u sebe.

ŠTÍR

Výborné komunikační dovednosti, upřímnost a spolehlivost vám pomohou vybrat si ze dvou možností, které už dlouho přemítáte. Vaše volba velmi ovlivní nejen vás pracovní, ale i vztahový život a osobní život. To, že budete zářit štěstí a nadšením, je jasné.

STŘELEC

Začátek nového týdne pro vás může být emocionálně hodně náročný. Zachovat chladnou a klidnou hlavu je někdy těžké, ale věřte že v druhé polovině se to všechno zlomí a všechno krásně vyladí. Dobrá nálada a poslední dny uplynulého roku vás zcela uchvátí.

KOZOROH

V pracovní oblasti vás nemile mohou překvapit informace o projektech, na kterých pracujete. Berte to jako dobrou zkušenost, kdy můžete některé věci přehodnotit a změnit tak, abyste všichni, včetně vás, byli spokojení. Osobní život, rodina a přátelé vám to všechno vynahradí. Díky nim zapomenete na všechno špatné, co se stalo.

VODNÁŘ

Máte před sebou velmi jemné, klidné a harmonické dny, které máte zcela jen a jen ve svých rukou. Dařit se vám bude hlavně v oblasti lásky a vztahů, ale dá se říct, že i v pracovním životě. Užívejte si krásnou energii a rozdávejte radost tam, kde chybí a nebo kde jí je málo.

RYBY

Ve tvém životě se na chvilku zastaví čas. Zachovejte klid, poodstupte stranou a nechte věci volně plynout. Netlačte na pilu a věřte, že všechno se objeví v ten pravý čas, kdy má. Vy přesně budete vědět, jak se zachovat a co dělat, abyste byli šťastní.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme