Ženy, o tohle se snažit nemusíte! Jakých změn si muži na něžném pohlaví nikdy nevšimnou?

6. října 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Určitě se vám už někdy stalo, že jste doufali, že si manžel či přítel všimne nějaké maličkosti, která byla či je pro vás důležitá, bohužel opak byl pravdou. Poté si můžete myslet, že jim na vás nezáleží. Což není pravda, bohužel jsou jen takoví. Které věci jejich pozornosti vždy utečou? Informoval o tom Blesk pro ženy.

Módní doplňky a oblečení

Opravdu, co muži neřeší jsou módní doplňky. Nejsou to pro ně věci, které jsou středem jejich vesmíru. Podle nich je například kabelka pouze nádoba na spustu blbin, která má maximálně jinou barvu. To stejné s oblečením, opravdu neřeší, jestli máte nějaké nové triko nebo kalhoty.

Neoholené nohy

Přiznejme si, že další věcí, kterou velmi ženy řeší jsou oholené nohy. Přitom, pokud jdete hrát se svou polovičkou například badminton a máte na noze jen pár chloupků, tak si toho muž ani nevšimne. Něco jiného je, když víte, že se schyluje k romantickému večeru, tak by neoholené nohy při dotyku vaše polovička jistě cítila.

Celulitida

Asi není na světě žena, která by k sobě nikdy nebyla kritická, zejména ke své postavě. Bohužel muži až tak všímaví nejsou a nějakého dolíčku nebo celulitidy si jen tak nevšimnou. “V životě jsem celulitidu neviděl, ovšem jsem byl mnohokrát nazván lhářem, takže pravděpodobně jsem ji měl vidět,” svěřil se Blesku nejmenovaný muž.

Make-up

Nechce se vám malovat? Nevadí, nemusíte. Muži vůbec otázku make-upu neřeší, dokonce někteří mají přirozenost nejraději.

Nový účes

Pokud po návštěvě kadeřnictví nepřijdete domů s jinou barvou vlasů nebo razantně kratší délkou vašich kadeří, věřte, že si muž nevšimne, že jste v nějakém salónu byla.

Životní styl - další články

Doporučujeme