Známý herec srazil autem cyklistu, načež od něj dostal facku! Přesto se zachoval jako gentleman

15. dubna 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Britský herec Benedict Cumberbatch, jenž je známý ztvárněním seriálového Sherlocka nebo filmového Doctora Strange, neúmyslně svým vozem srazil cyklistu. Když si incident vyříkávali, lehce zraněný muž dal herci facku. Až poté si však uvědomil, že se jedná o známého herce. Cumberbatch zachoval chladnou hlavu, muži nabídl odvoz do nemocnice a na policii uvedl, že kvůli facce na muže nepodá žalobu.

Na Oscara nominovaný 42letý Cumberbatch podle britského listu The Sun vylezl z auta a muži zvednutým hlasem řekl, že jel uprostřed silnice, jak médiu popsal přítel zraněného třiašedesátiletého cyklisty.

Zraněný muž, jenž po nárazu tvrdě dopadl na předloktí, přišel k řidiči, jehož pravou identitu vůbec neznal, a dal mu facku. Cumberbatchovi posléze slétla z hlavy baseballová čepice, načež si zraněný muž konečně uvědomil, komu právě vlepil facku.

Herec to však přešel, vzal lahev s vodou a muži opláchl krvavý šrám. Posléze mu nabídl odvoz i do nemocnice.

Cumberbatch poté vypovídal ohledně nehody i na policii, kde však uvedl, že proti 63letému rybáři nehodlá vznést žádné obvinění za napadení. Herec a zraněný muž si vyměnili telefonní čísla a věc se vyřešila mimosoudně. Poškozený cyklista by podle The Sun mohl dostat jako odškodné až 20 tisíc liber, což je v přepočtu téměř 600 tisíc korun. Policie posléze potvrdila, že se případem nezabývala, protože nebylo vzneseno žádné obvinění a věc se vyřešila skrze pojistku.

Celebrity - další články

Doporučujeme