Dolar za dolar. Blake Lively a Ryan Reynolds přispěli na OSN jedním milionem dolarů

3. března 2022·Krize na Ukrajině·Barbora Turková

Blake Lively a Ryan Reynolds (Zdroj: Profimedia)

Válka na Ukrajině dopadá i na známé osobnosti, které se snaží pomoci jak jen to jde. Třeba manželských pár Blake Lively a Ryan Reynolds se rozhodli, že darují jeden milion dolarů organizaci OSN. Informaci uvedla herečka na svém twitteru.

Fanoušci je milují, jak skvěle působí jako dvojice na veřejnosti a že si ze sebe umí navzájem udělat legraci. Když je to ale potřeba, jdou všechny žerty stranou a Blake Lively a Ryan Reynolds se dovedou spojit pro dobrou věc. Ti se rozhodli, že darují jeden milion amerických dolarů ve prospěch OSN na pomoc ukrajinským uprchlíkům, kteří prchají ze své rodné země, kde nyní probíhá válka.

Na twitteru vyzvala herečka k tomu, aby jejich fanoušci udělali to samé. “Když přispějete, my váš dar dorovnáme.  Dolar za dolar,” napsala herečka na Twitter, která společně s manželem podpoří organizaci OSN, která se snaží pomoci ukrajinským uprchlíkům.

I na hollywoodského herce zapůsobila situace milionů Ukrajinců. “Během 48 hodin byli Ukrajinci nuceni opustit své domovy a prchnout do sousedních zemí. Potřebují naši ochranu a pomoc. Když přispějete, dorovnáváme to až do výše jednoho milionu dolarů, čímž vytvoříme dvojnásobnou podporu,” doplnil svou ženu Ryan Reynolds.

Pomoc Ukrajině. (Foto: se souhlasem Ministerstvo obrany)

Krize na Ukrajině - další články

Doporučujeme