A jsou zpátky! Vojtek poprvé do školy, Hejlík naposled do školky. Kdo včera vyprovázel svého školáčka?

2. září 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Školáci i předškoláci se včera konečně navrátili do škol a do školek. A minimálně do voleb tam zůstanou. Rodiče si tedy mohou oddechnout a užívat si opět svého, alespoň přes den, nezávislého života. Kdo se o tuto radostnou událost podělil na svém Instagramu?

Roman Vojtek

Herec Roman Vojtek včera vyprovázel svého syna Benedikta poprvé do školy.

“Nevím, kdo z nás byl víc nervózní a rozechvělý. Ale jedno je jisté… něco se v jeho/našem životě uzavřelo a něco nepoznaného ho čeká. Moc ti Benďo, vám všem prvňáčkům a taky rodičům přeju, aby vám škola, učení a noví kamarádi přinesli jen to nejlepší pro váš život.”

Roman Vojtek se synem (Foto Instagram se souhlasem Romana Vojtka)

Marika Šoposká

Bibi z Ordinace v Růžové zahradě 2 včera nejprve doprovodila svého malého školáčka do školy a pak ho vzala za odměnu do cukrárny na dortík.

Syn Mariky Šoposké (Foto Instagram se souhlasem Mariky Šoposké)

Lukáš Hejlík

Syn Lukáše Hejlíka a Veroniky Hejlíkové Vojta zahájil svůj poslední rok jako předškolák. A Lukáš si hned potom běžel pro kávu.

“Vojta poslední rok ve školce. Veronika ho (spíš sebe) připravovala dlouho na návrat. Jak to šlo u vás? A kdo teď rychle kafe? Za rok už možná panáka.”

Lukáš Hejlík, manželka Veronika, syn Vojta (Foto Instagram se souhlasem Lukáše Hejlíka)

Andrea Růžičková

Slovenská herečka Andrea Růžičková vedla svého syna poprvé do školky. Zhodnotila to tak, že to nešlo úplně hladce. Bylo to jistě těžké jak pro ni, tak pro malého syna. Třeba to druhý den šlo lépe.

Andrea Růžičková se synem (Foto Instagram se souhlasem Andrei Růžičkové)

Radka Třeštíková

Spisovatelka Radka Třeštíková všechny rozněžnila, když zveřejnila fotku svých dětí Ely a Jonatána, jak se objímají před školou s aktovkami na zádech.

“Celé prázdniny se to řeže, a pak toto. Asi nemá smysl říkat si, jak rychle to všechno utíká.”

Radka Třeštíková, děti Ela a Jonatán (Foto Instagram se souhlasem Radky Třeštíkové)

Dominik Landsman

No a moderní fotr Dominik Landsman také zvěčnil okamžik návratu “Čeňka” do školy po době covidové. Nezapomněl celý moment sarkasticky okomentovat.

“Možná nevíte, že je dneska prvního září, a že začíná škola. Podle sloganu a vyhajpovanýho marketingu v obchodech typu “zpátky do školy” začala škola už někdy na přelomu května a června.
Ale ono ne. Začíná dnes. Za poslední tři roky je dneska asi devátý první školní den a já odvádím syna na střední školu. Je to milník. Zlom. A minimálně do voleb se nic zavírat nebude a mladýmu se dostane vzdělání, takže mám měsíc a kousek klid.”

Dominik Landsman a syn (Foto instagram se souhlasem Dominika Landsmana)

 

Celebrity - další články

Doporučujeme