Stará láska nerezaví! Agáta Hanychová potvrdila vztah se svým ex Dopitou

4. října 2023·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová a Mirek Dopita (Zdroj: Profimedia)

Agáta Hanychová po rozchodu s Jaromírem Soukupem dlouho sama nebyla. Provokatérka a influencerka se dala dohromady se svým ex Miroslavem Dopitou, se kterým má syna Kryšpína.

Uběhly čtyři týdny a Agáta Hanychová je opět zadaná. Po rozchodu s Jaromírem Soukupem si našla cestu ke svému ex, Mirkovi Dopitovi. Ten u ní a jejího společného syna Kryšpína nějakou dobu bydlí. Dvojice o vztahu mlžila a důvod, proč Dopita u Agáty bydlel, byl prý ten, že se rozváděl a chtěl více času trávit se synem.

Nyní šli ven s tím, jak je to doopravdy. Prý si zase k sobě našli společnou cestu a jsou do sebe zamilovaní. Fanouškům se v živém vysílání na instagramu svěřili, že o vztahu dlouho přemýšleli, ale že se každý v životě posunul a doufají, že tentokrát jim to vyjde. „Je to obrovský rozdíl, jak před těmi 12 lety. Byli jsme hrozně mladí, nevážili jsme si toho, co jsme měli. Člověk musí dozrát a uvědomit si hodnoty života, nabrat zkušenosti, poučit se a z toho vyjít,” říká dvojice.

Oba dodali, že jejich vztah nebyl důvodem rozchodu Agáty a Jaromíra. Dohromady se dali až poté, navíc Dopita se v tu dobu rozváděl s manželkou Terezou. Radost musí mít hlavně jejich syn Kryšpín, který je určitě rád, že máma s tátou jsou zase spolu. Agáta a Mirek také nedávno vyrazili na procházku, kde oba zářili štěstím.

Celebrity - další články

Doporučujeme