Anička Slováčková se za nedokonalosti nestydí. Ukázala celulitidu a popsala, jak s ní bojuje

4. dubna 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Anna Julie Slováčková (Foto: Frekvence 1)

Anna Julie Slováčková (25) dlouhodobě patří mezi ty známé osobnosti, které se nebojí ukázat svou pravou tvář i s jejími nedokonalostmi. Nyní fanouškům odhalila celulitidu, která stejně jako ji trápí i mnoho dalších lidí, a prozradila, jak s ní bojuje a co jí konečně přineslo pozitivní výsledky.

Anička Slováčková patří mezi známé propagátory tzv. body positivity směru, tedy pozitivního přístupu k lidskému tělu i s jeho nedostatky. Ačkoli je mladá herečka a zpěvačka pohledná žena a postavu by jí mnohé ženy mohly závidět, i ona má na těle méně oblíbené partie, které jí roky přinášejí trápení.

Někdejší účastnice pořadu Tvoje tvář má známý hlas se nyní rozhodla jít s kůží na trh a ukázala fanouškům svou celulitidu. Ta stejně jako ji trápí i mnoho dalších žen i mužů. Herečka s ní bojuje dlouhodobě a nyní se zdá, že konečně našla návod na to, jak se jí zbavit. O svou zkušenost se podělila i s ostatními.

Aničce nakonec pomohla souhra několika věcí. Podle svých slov upravila svůj jídelníček i pitný režim, denně se snaží nachodit alespoň 6 kilometrů, nohy si masíruje zábaly z bahna, používá léčivé krémy a pravidelně nosí legíny, které pomáhají mikrocirkulaci tělních tekutin.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

Celebrity - další články

Doporučujeme