Anička Slováčková slaví narozeniny. Jak zhodnotila poslední rok?

23. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Anna Julie Slováčková. (Foto: Profimedia)

Herečka a zpěvačka Anna Julie Slováčková oslavila v pondělí 22. srpna 27. narozeniny. Poslední rok pro ni byl velmi turbulentní, ale nakonec ho zvládla ve zdraví. Jak ho hodnotí? Rozepsala se o tom na instagramu.

V roce 2019 byl Aničce Julii Slováčkové zjištěn zhoubný nádor prsu, kvůli kterému podstoupila chemoterapii a operaci. S následky se dlouho musela vypořádat, rozhodně to pro ni a její okolí nebylo jednoduché, ale to nejhorší má snad za sebou. V den svých narozenin sdílela svojí fotku jako malé holčičky, která špulí pusu “na Agátu” a v ruce má houbu, která je velká skoro jako její hlava.

Nejdůležitější je to, že i přesto, jakej jsem byla v šestadvaceti mimoň, tak při mně stále stojí ti stejní lidé, které mám ráda a kterých si vážím a za který bych se i další rok rvala. A taky to, že jsem byla celý rok zdravá. To, že můžu žít v zemi, kde nepadají bomby, mám rodinu v bezpečí a můžu žít svobodně. Za to ti, živote, děkuji. Bylo spoustu krásna. Bude ještě více krásna. Tak ukaž, co přinese můj 27. rok,“ píše upřímně Anička.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

S diagnózou se prala jako lev a porazila ji. Už navždy ale bude mít respekt ke svému zdraví.Chtěla bych napsat, že jsem si třeba konečně přestala kousat nehty, vypracovala si pekáč buchet, přečetla 10 knížek, nebo se naučila nějakou novou aktivitu… Vlastně jo! Začala jsem vyrábět lapače snů, náramky, svíčky a chodit na keramiku… To je můj budoucí business,“ přiznala herečka a zpěvačka. Anička se teď naplno věnuje své kapele, se kterou by brzy měla představit nový singl.

Celebrity - další články

Doporučujeme