Belmondova největší ztráta: Se smrtí své dcery se nikdy nesmířil. A málem přišel i o tu nejmladší

7. září 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Jean-Paul Belmondo (Foto: Shutterstock)

Během svého života vychoval zesnulý herec Jean-Paul Belmondo hned čtyři děti. Největší tragédií pro něj však bylo, když jedno z jeho dětí, dcera Patricia zemřela při požáru v bytě v Paříži. S odchodem jeho nejstarší dcery se nikdy nesmířil. Nejmladší dceři zase chtěli uříznout hlavu. S informací přišel Blesk.

„Když člověk přežije své dítě, je to ta nejstrašnější věc, která se může stát. Kdo to poznal na vlastní kůži, dobře ví, o čem hovořím,“ vyjádřil se Belmondo pouze jednou jedinkrát o smrti své milované dcery Patricie, která zemřela ve věku 36 let při tragickém požáru v bytě v Paříži.

Ze všech jeho čtyř dětí byla právě zesnulá Patricia nejstarší. Ji a její dva sourozence Florence a Paula měl Belmondo se svou první ženou Elodie Constantin. Jeho nejmladší dcera Stella Eva Angelina, která nedávno oslavila své osmnácté narozeniny, je z jeho druhého manželství.

Stelle šlo v jednu chvíli také o život. Po rozvodu se Stellinou matkou navázal vztah s Barbarou Gandolfi, která ho zatáhla do pořádného průšvihu kvůli praní špinavých peněz. V té době někdo Belmondovi vyhrožoval, že mu hlavu nejmenší dcerky Stelly pošlou v krabici od bot.

Celebrity - další články

Doporučujeme