Britney Spears opustil manžel. Po 14 měsících manželství už její hysterické výlevy přestal zvládat

17. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Porfimedia)

Někdejší princezna popové scény Britney Spears nepřestává šokovat svými prapodivnými výlevy na svých sociálních sítích. Je patrné, že soužití s ní vyžaduje hodně energie, trpělivosti, tolerance a lásky. A minimálně jedno z toho došlo jejímu manželovi Samu Asghariovi. Po pouhých 14 měsících Britney opustil a žádost o rozvod je prý na spadnutí. Informují o tom zahraniční media.

V červnu loňského roku si zpěvačka Britney Spears vzala za muže íránského modela a fitness trenéra Sama Asghari. Všichni doufali, že někdejší oblíbená zpěvačka bude zase šťastná a začne žít nový život. Jenže to, co se objevovalo během roku na jejích sociálních sítích, včetně toho, že svůj profil neustále mazala a obnovovala, hodně lidí znepokojovalo.

Své sledující šokovala prapodivnými fotkami a videi, kde byla polonahá, nebo nahá, a dokonce se psalo, že má vážný problém s drogami. A tak se po roce a dvou měsících od svatby její manžel odstěhoval. Tomu prý předcházela velká hádka.

Možná by se mohlo zdát, že se manželé jen pohádali a za pár dní bude zase vše, jako dřív. Zdroje z jejich okolí to však vidí na definitivní konec. Je jen otázkou času, než Sam Asghari požádá o rozvod, řekl zdroj britskému deníku Mirror. “Rozešli se a pro Britney je to tak lepší,” uvedl jiný zdroj pro NBC News. Kromě neustálých hádek a hysterických výlevů je prý také jedním z důvodů rozchodu zpěvaččina nevěra.

Celebrity - další články

Doporučujeme