Rodina se bojí o Britney Spears. Zpěvačka je na drogách

15. června 2023·Celebrity·Redakce

Britney Spears. (Foto: Profimedia)

Už je to osmnáct měsíců, co americký soud osvobodil zpěvačku Britney Spears  z opatrovnictví jejího otce. Mnoho fanoušků si myslelo, že hvězdě začne šťastné období, všechno je ale jinak. Zpěvačka sdílí na sociálních sítích podivné příspěvky a teď přišla rodina s tím, že by měla být dokonce na drogách a má o ni strach.

Třináct let měl nad životem Britney kontrolu její otec James Parnell Spears. To se změnilo před rokem a půl, kdy soud opatrovnictví zrušil a zpěvačka se tak mohla naplno pustit do dospělého života. I když se vdala za Sama Asghariho a čekali spolu dítě, o které bohužel pár přišel, sociální sítě Britney neustále zahlcuje podivným obsahem, ve kterém se většinou vystavuje polonahá.

View this post on Instagram

A post shared by River Red (@britneyspears)

Teď přišla dokonce i znepokojivá zpráva ze strany rodiny. Ta se obává, že zpěvačka spadla do drog. Situace je mnohem víc znepokující, než jsme tušili. Obávám se, že je na pervitinu… Je to děsivé, je to přece matka mých synů,” řekl bývalý manžel Kevin Federlina pro Mail On Sunday a dodal, že se děsí dne, kdy se dozví, že se jeho exmanželka předávkovala.

Dokonce synové JaydenSean se s Britney nechtějí stýkat a měli být svědky toho, kdy zpěvačce dovezli do jejího domu drogy. Všichni se obávají, aby neskončila jako zpěvačka Amy Winehouse, která byla na drogách a alkoholu závislá a zemřela jen v pouhých sedmadvaceti letech na otravu.

Celebrity - další články

Doporučujeme