Britney Spears první slova po rozchodu: Už jsem tu bolest nedokázala dále vydržet!!!

22. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Britney Spears. (Foto: Profimedia)

Všichni už vědí, že někdejší popová princezna Britney Spears je opět sama. Po šestiletém vztahu a po 14 měsících od svatby nastal rozpad jejího manželství s modelem Samem Asghari. Ačkoliv se mluví o tom, že hlavním důvodem rozchodu byly Britney hysterické výbuchy a nevěry, zpěvačka se teď k celé záležitosti poprvé vyjádřila a nastínila jiný úhel pohledu. Ze svých pocitů se vypsala na svém instagramu a zasypala ho prazvláštními rádoby svůdnými a tanečními videi.

Zahraničními médii rozchod Britney a Sama přímo rezonuje. Spekuluje se, že Samovu odstěhování předcházela veliká hádka. Zároveň, že k rozpadu manželství mělo dojít i kvůli nevěře Britney s údržbářem, kterou prý zachytily kamery v domě. Co je pravda a co je skutečný důvod konce jejich vztahu po roce a dvou měsících od jejich svatby, vědí jen oni.

Nicméně Britney poprvé zveřejnila vyjádření na svém instagramu. Nenapsala téměř nic konkrétního, jen spoustu prapodivných výčitek a vykřičníků. “Jak každý ví, že Sam a já už nejsme spolu… 6 let je dlouhá doba být s někým, takže jsem z toho trochu v šoku, ale… Nejsem tu proto, abych vysvětlovala proč, protože upřímně – nikomu do toho nic není!!! Ale už jsem tu bolest, doopravdy, nedokázala dále vydržet!!!” napsala zpěvačka k jednomu ze svých obvyklých zvláštních tanečních videí.

“Můj instagram se může zdát perfektní, ale je to daleko od reality a myslím, že to všichni víme!!! Ráda bych ukázala své emoce a slzy tak, jak se opravdu cítím, ale z nějakého důvodu jsem vždy musela skrývat své slabosti!!! Kdybych nebyla silným vojákem svého táty, poslali by mě pryč na místa, kde by mě léčili doktoři!!! Ale to je tak, když jsem nejvíc potřebovala rodinu!!! Máš být milován bezpodmínečně… ne za podmínek!!!! běsnila Britney a na okamžik nebylo jasné, zda se zlobí spíše na Sama – anebo na svého otce Jamese. Na jednom ze svých videí, které přidala vzápětí na toto vyjádření se rádoby svůdně povaluje v posteli jen v kalhotkách a okolo očí má nepěkně rozmazané líčení. Na dalším videu se zase prapodivně snaží tančit sexy tanec.

View this post on Instagram

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Když si vzpomeneme na její éru slávy, kdy vydávala jeden úspěšný hit za druhým, tančila jako opravdová sexy bohyně a každá druhá dospívající holka měla její plakát z Bravíčka nad postelí… těžko věřit, že je to jedna a ta samá osoba. 

Celebrity - další články

Doporučujeme