Bude čtyřnásobnou maminkou? Fanoušci tvrdí, že vévodkyně Kate je znovu těhotná

14. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Zdroj: ČTK)

Celá Anglie rozebírá finále EURA 2021, kde vyslanci Albionu podlehli Itálii. Kromě toho ale fanoušky zaujala jiná věc. Na několika snímcích z finále, na které dorazil i princ William s Kate Middleton, je vidět, že se vévodkyně drží za břicho a spekuluje se o tom, zda není znovu těhotná.

William dorazil na finále na stadion do Wembley s manželkou a nejstarším synem Georgem. I když byla celá královská rodina elegantně oblečená, fandila stejně emotivně jako další 66 tisíc fanoušků. Kromě samotného dění na hřišti ale britská média zaujalo neverbální chování vévodkyně.

Ta si během utkání několikrát sáhla na břicho, čímž vyvolala spekulace, že s princem čekají další dítě. “Je snad Kate znovu těhotná? Tohle je typická póza pro těhotné ženy,” okomentoval snímek jeden z uživatelů na Twitteru. Po princi Georgovi, princezně Charlotte a princi Louisovi by tak šlo už o čtvrtého potomka.

Že by byly tyhle spekulace založené na pravdě, potvrdil i královský expert Duncan Larcombe. “Nikdy nevyloučili možnost, že by jejich rodina mohla být nakonec šestičlenná. Kate je přirozenou matkou a děti miluje,” uvedl na začátku června pro web Mirror. Vévodkyně oslavila letos 39. narozeniny, tak uvidíme, jak celá situace nakonec dopadne.

Celebrity - další články

Doporučujeme