Kate opět předvedla svůj půvab. Na finále Wimbledonu se zapojila i do mexické vlny

12. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton dorazila na tenis s otcem (Zdroj: ČTK)

Kate Middleton je známá tím, že ráda vyrazí na tenis a prestižní Wimbledon jejímu oku neunikl ani tentokrát. Vévodkyně byla viděna na finále ženské i mužské dvouhry a navštívila i finále mužské dvouhry vozíčkářů. A opět byla přenádherná.

Sportovní svátek Wimbled je zároveň velmi významnou společenskou událostí, kterou nevynechají hvězdy napříč obory, včetně královské rodiny. Kate a William jsou fanoušky bílého sportu. Nenechali si ujít ani finálový zápas české tenistky Karolíny Plíškové s Australankou Ashley Barty. Karolína hrála grandslamové finále podruhé, ani nyní na titul ale nedosáhla.

Těšit ji mohlo, že se potkala s vévodkyní, které jí následně předávala talíř. Sama Plíšková se svěřila, že je velkou fanynkou britské rodiny. Kromě vévodů z Cambridge dorazila i tenisová legenda Martina Navrátilová, které se s Williamem a Kate pozdravila. Do publika zasedl i Tom Cruise nebo herečka Priyanka Chopra.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Pro vévodkyni šlo o první akci po karanténě, do které se uchýlila, když se potkala s osobou nakaženou covidem. Kate na sobě měla zelené šaty značky značky Emilia Wickstead za necelých 41 tisíc Kč a k tomu smetanovou kabelku a lodičky stejné barvy.

Na finále mužské dvouhry o den později dorazila vévodkyně už bez Williama, zato s otcem Michaelem Middletonem. Jako první shlédli společně finále mužské dvouhry vozíčkářů, ve kterém Brit Gordon Reid prohrál s Belgičanem Joachimem Gérardem. Na tribuně v průběhu hry panovala velmi uvolněná atmosféra, Kate se dokonce se smíchem přidala k mexické vlně.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Odpoledne pak vyrazili na zápas mezi Srbem Novakem Djokovičem a Italem Mattem Berrettinim. Srb zde získal svůj třetí wimbledonský titul v řadě. I tentokrát to Kate nesmírně slušelo. Na tenis dorazila v růžových midi šatech za 21 tisíc korun, které doplnila botami za 900 korun.

Celebrity - další články

Doporučujeme