Cameron Diaz má dítě! Odnosila ho náhradní matka

26. března 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Cameron Diaz (Foto: shutterstock)

Cameron Diaz oznámila světu radostnou zprávu – narodil se jí druhý potomek. Herečka se svým o sedm let mladším manželem, muzikantem Benjim Maddenem oznámili, že jejich druhé společné dítě je chlapeček a jmenuje se Cardinal Madden.

Populární herečka také prozradila, že v 51 letech nechtěla podceňovat své zdraví, a proto zvolila bezpečnější možnost, a sice náhradní matku. Tato volba není pro herečku novinkou, již její dcera Raddix přišla na svět stejným způsobem.

Jsme šťastní, že můžeme oznámit narození našeho syna Cardinala Maddena. Je naprosto úžasný! Jsme nadšení a vděční, že je tady s námi! Cítíme se požehnaní a posíláme mnoho lásky od naší rodiny k těm vašim,“ napsali na sociální sítě Cameron Diaz a Benji Madden. Manželé odmítají zveřejňovat jakékoliv fotky svých dětí kvůli bezpečí, ale herečka se ještě nechala slyšet, že její syn je naprosto roztomilý.

Volba náhradní matky není pro ženy snadným rozhodnutím. O tom se již několikrát rozpovídala Kim Kardashian ve své reality show. Jedním z hlavních benefitů této alternativy je možnost obejít biologické hodiny. Využití náhradní matky snižuje rizika a naopak zvyšuje šance na úspěšné početí a narození zdravého dítěte. Další celebrity, které si tímto procesem prošly, jsou výše zmíněná Kim Kardashian, dále Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman atd.

Celebrity - další články

Doporučujeme