Ceny Thálie už mají vítězové doma. Podívejte se v čem dámy na předávání cen přišly

10. října 2022·Celebrity·Redakce

Michaela Tomešová, Veronika Khek Kubařová (Foto zdroj: profimedia)

V Národním divadle se v sobotu večer předávaly ceny Thálie a celá událost se nesla ve velice elegantním duchu. Není tedy divu, že dámy herečky vynesly překrásné róby. Která z nich podle vás zazářila nejvíc?

Kvůli covidu se loni předávání divadelních cen Thálie nekonalo, a tak se minulou sobotu vyhlašovalo hned za dva roky. Cenu, která je pojmenována po jedné z Múz, si letos odnesla například Saša Rašilov, Lumír Olšovský, Veronika Korytářová nebo Hana Fialová. Za celoživotní mistrovství získali cenu mimo jiné Bolek Polívka nebo Galla Macků.

Jelikož se tento večer odehrával v Národním divadle v Praze, není divu, že se dámy pořádně vyzdobily. Celý večer bylo co obdivovat, od krásných šatů, až po zajímavé účesy. Zřejmě nejzářivější róbu na sebe oblékla herečka a zpěvačka Míša Tomešová, manželka Roman Tomeše, který byl jedním z nominovaných.

Podívejte se do naší galerie a určete sami, které šaty hrály v sobotu večer prim. Taková událost jako jsou ceny Thálie, si zaslouží jen to nejlepší a nejkrásnější.

Celebrity - další články

Doporučujeme