Černou vyměnila za žlutou. Princezna Catherine se vrací ke svým povinnostem

9. října 2022·Celebrity·Redakce

Kate Middleton. (Foto: Profimedia)

Kate Middleton, která se už několik týdnů pyšní novým titulem princezny z Walesu, odhodila smuteční černou barvu a při plnění královských povinností zazářila v kanárkově žlutých šatech. Informuje o tom deník Blesk.

Po pauze, která nastala po smrti Jejího Veličenstva královny Alžběty II. se princezna Catherine opět pustila do plnění svých královských povinností. Mimo jiné šlo o návštěvu nemocnice Royal Surrey County Hospital v anglickém městě Guildford, kde se Kate setkala nejen s personálem, ale zejména s čerstvými maminkami a jejich předčasně narozenými miminky.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Když si Kate jedno pochovala, nedokázala se ubránit dojetí. Opět potvrdila, že kromě svého postavení v roli budoucí královny-manželky, je také matka tří rozkošných dětí, George, Charlotte a Louise. Bylo moc krásné potkat některé novopečené maminky a jejich miminka, které podporuje tak skvělý tým v nemocnici,” uvedla pak na instagramu Kate.

Jako už mnohokrát, Kate opět uchvátila svým outfitem. Pro tuto návštěvu zvolila vintage midi šaty jasně žluté barvy se skládanou sukní značky Karen Millen. Zářila jako sluneční paprsek a opět dokázala, že je právoplatnou módní ikonou. Je třeba zmínit i duchaplný detail, který princezna přinesla v podobě náušnic. Ty jsou totiž pojmenované po bohyni manželství a plodnosti, která byla prý ochránkyní žen při porodu. Což bylo ve specializované porodnici stylové.

Celebrity - další články

Doporučujeme