Červená je pořád dobrá! Pamela Anderson opět oblékla své legendární sexy plavky z Pobřežní hlídky

6. května 2023·Celebrity·Redakce

Pobřežní hlídka (Zdroj: Profimedia)

Stará dobrá červená a staré dobré devadesátky, chtělo by se říct při pohledu na okouzlující Pamelu Anderson. Herečka dostala nabídku od Frankies Bikinis nafotit novou kolekci plavek. A jakou mají asi barvu? Fotky ukázala herečka na svém instagramu.

Herečka a modelka Pamela Andreson nedávno vydala životopisný dokument Příběh lásky a nyní se těší opět velké pozornosti. A toho se rozhodla využít módní značka Frankies Bikinis, která s ní nafotila nejnovější kolekci svých plavek. Koho taky jiného přizvat, když to byla právě Pamela, která sexy plavky proslavila po celém světě díky seriálu Pobřežní hlídka?

Modelka neváhala a na nabídku kývla, i když jí je 55 let. Stále totiž vypadá neskutečně sexy a atraktivně. A postavu má k nakousnutí, a když se k tomu přidá i její silikonové poprsí, výsledek je téměř geniální. Pamela má na sobě několik modelů a samozřejmě nechybí ani legendární červené jednodílné plavky, které jsou velmi podobné těm, které nosila v seriálu.

View this post on Instagram

A post shared by Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Mnozí si museli říkat, že se snad vrátili do devadesátek, kdy jako sexy plavčice zachraňovala nebohé topící. Kromě rudých si na sebe vzala i bílé, které zase velmi připomínají ty, ve kterých si brala Tommyho Lee. Zapózovala samozřejmě i v modernějších modelech, ale vedle těch červených vypadají tak nějak nudně.

Celebrity - další články

Doporučujeme