Channing Tatum natáčí film o svém zesnulém psovi. Půjde o vtipnou road movie

5. března 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: twitter / Channing Tatum

Není žádnou výjimkou, že se lidé po ztrátě svého milovaného domácího mazlíčka uchylují k uctění jeho památky. Někteří si pověsí na zeď jeho pěknou fotku, jiní si nechají udělat třeba tetování. Channing Tatum (39) se rozhodl, že o své fence Lulu natočí film. Snímek s názvem Dog (pes) má být komedií zachycující přátelství mezi člověkem a psem.

Fenka Lulu žila s Channingem Tatumem a jeho někdejší manželkou Jennou Dewan do roku 2018. Ve stejném roce se pár rozešel a pro oba to tak byly velmi těžké chvíle. Belgická ovčačka malinois se nesmazatelně zapsala do jejich srdcí a proslulý herec se nyní rozhodl uctít její památku rovnou celým filmem.

View this post on Instagram

To our sweet and fierce Lulu…thank you for being the best dog in the entire world and for fighting cancer for as long as you did. Thank you for your tireless love, protection and humor. Thank you for the adventures. Heartbroken doesn’t even come close to how it feels. But you will live on forever in our hearts and our memories…fly sweet angel ?

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Scénář k příběhu napsal Tatumův dlouholetý profesní parťák Reid Carolin a Tatum bude snímek spolurežírovat. O film projevilo zájem hned několik filmových společností, nakonec ale zvítězila MGM, která stojí například za hercovou sérií 21 Jump Street.

Samotný příběh má sledovat armádního rangera Briggse a jeho fenku Lulu, kteří se spolu snaží stihnout pohřeb kamaráda vojáka. Na vtipnou podívanou si ale diváci budou muset ještě chvíli počkat. Snímek má do kin vstoupit o valentýnském víkendu v roce 2021.

Celebrity - další články

Doporučujeme