Chris Hemsworth je v Praze. V pražských ulicích dováděl s neméně sexy bratrem

19. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Chris a Liam Hemsworthovi (Foto: Shutterstock)

Fešák Chris Hemsworth přijel do Prahy natáčet pokračování akčního filmu Vyproštění. Když měl práci hotovou, vyrazil do pražských ulic. A nebyl sám. Fotografové Blesku ho totiž načapali i s jeho bratrem Liamem.

Na to, že se v naší metropoli ukáže hollywoodský krasavec Chris Hemsworth čekali fanoušci dlouhé měsíce. Nyní zde natáčí pokračování filmu Vyproštění, které tu bude probíhat od 29. listopadu do 19. března. Herec vyrazil okouknout, jak to žije v noční Praze. A nebyl sám, doprovázel ho bratr Liam a modelka Gabriella Brooks, která s Liamem chodí. Než dorazili do hotelu Four Seasons, kde štáb i bratři bydlí, a kde má i Chris speciální posilovnu rozdal si to Liam s pouliční lampou a předvedl i pár bojových kopů. „Takhle se to dělá!“ jako by říkal bráchovi.

S filmovými souboji mají ostatně oba dost zkušeností. Chris je známý jako neohrožený Thor s Marvel filmů a Liam se zase objevil třeba ve snímku Hunger Games. Web Variety uvedl, že herec se do tuzemska přesouval narychlo z Nového Jižního Walesu v Austrálii. “Stojí za tím obavy z dalšího zpřísnění karanténních opatření kvůli šíření koronaviru. Dalším z důvodů může být i hercův nabitý kalendář, který neposkytuje prostor k případnému zdržení natáčení,“ píše server. Změna se tak dotkne i scénáře.

Detaily nového filmu jsou zatím tajné, neví se ani rozpočet. Jisté je, že úspěch prvního dílů s počtem diváků 99 milionů se stal druhým nejsledovanějším filmem platformy Netflix. Scénář napsal Joe Russo, který zde nedávno točil snímek The Gray Man. Ten má být s rozpočtem 5,4 miliary korun údajně nejdražším původním filmem Netflixu. Vyproštění 2 si ale v Česku vyžádá asi šestkrát delší natáčení.

Herec je podle svých slov dobře připraven. „Šest týdnů před natáčení Vyproštění 2 se cítím dobře a připraven,“hlásil na Instagramu u snímku z posilovny. Nářadí si nechal dovést i do Prahy, kde hodlá pracovat na své fyzičce. Po večer ale necvičí a vyráží s bratrem do nočního města. Podle očitých svědků je velmi milý a klidně se vyfotí a dá podpis. Své o tom ví i moderátorka Klára Doležalová, která ho náhodou potkala v restauraci. „Jo, holky, JE hezkej,“ napsala na Instagram, ale dodala, že vyfotit se s ním nenechala. Její kamarádka ale ano.

Celebrity - další články

Doporučujeme