Chuck Norris se s rodinou rekreuje ve slovenských Tatrách. Průvodcem mu měl být Jaro Slávik

4. července 2023·Celebrity·Redakce

Chuck Norris s manželkou (Foto: Profimedia)

Na Slovensko dorazila kultovní hvězda akčních filmů Chuck Norris. Doprovod mu na cestě dělá manželka Gena O'Kelly a 21letý syn Dakota. Herec se původně vydal k našim sousedům kvůli Orion festivalu v Žilině. Ten byl ale zrušen, nicméně Chuck byl na Slovensko tak zvědavý, že se rozhodl navštívit ho i tak. Místo vystoupení na festivalu herecká ikona zvolila několikadenní pobyt v Tatrách, informoval o tom web Pluska.sk.

Na festivalu Orion ve slovenské Žilině měl koncem týdne vystoupit například Pavol Habera a Team, Richard Müller nebo kapely Kabát a Peter Bič Projekt. Mezi nimi měl vystoupit i slavný herec Chuck Norris. Organizátoři však akci zrušili, a tak Chuckovi nezbývalo nic jiného, než dorazit na Slovensko jen tak a s rodinou si užít pár dní v Tatrách.

Hudební producent a porotce soutěže Česko Slovensko má talent Jaro Slávik má být podle deníku Nový čas hercovým průvodcem po celé zemi. Jaro nelenil a hned po příletu si udělal s váženým hostem selfíčko, které zveřejnil na svém instagramu. Následně vyrazil do Tater.

View this post on Instagram

A post shared by Jaro Slavik (@slavikjaro)

Jeho příjezd do hotelu zachytili fotografové. Přestože Chuck jistě ocení tamní přírodu, pochutiny i borovičku, má zde při návštěvě vyšší cíl. Podle Pluska.sk udělá herec radost dětským onkologickým pacientům, které by měl navštívit.

Celebrity - další články

Doporučujeme