Dagmar Havlová ví, co jí sluší. Růžová je sázka na jistotu

2. září 2022·Celebrity·Redakce

Dagmar Havlová a doprovod. (Foto: Profimedia)

Bývalá první dáma České republiky a herečka Dagmar Havlová dorazila na vyhlášení soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2022, které se konalo na pražském hradě, v krásných růžových šatech. V jejím případě to byla rozhodně trefa do černého a herečka jen zářila. Přesvědčte se sami.

Dagmar ctí heslo v jednoduchosti je krása a je to tak. Na slavnostní večer finále soutěže Elite Model Look 2022 dorazila ve stylových růžových šatech s dlouhými volnými rukávy. Ty doplnila o psaníčko ve stejné barvě.

Velmi ráda jsem přijala pozvání od ředitele Elite Saši Jányho a nechala se obléct od sourozenců Ponerových,” uvedla deníku Blesk Havlová. Šaty jí návrháři ušili na míru. Garde jí na události udělal “adoptivní syn” Karolko, který je synem její dobré kamarádky Zuzany Augustin Poláčkové a Karla Vágnera. Ten je nyní ženatý se Simonou Krainovou.

Večerem Elite Model Look provázel moderátor Adam Pavlovčin, vítěz poslední SuperStar. Jelikož se jednalo o celosvětové finále, tak moderoval v angličtině. Soutěž vyhrála Majda John Peter z Jižního Súdánu a mezi chlapci se vítězem stal Španěl Sergi Shan.

Celebrity - další články

Doporučujeme