Další díly Mise Nový domov už nebudou. Televize s Terezou Pergnerovou točí nový pořad

22. února 2023·Celebrity·Redakce

Tereza Pergnerová. (Foto: Profimedia)

Mise Nový domov, pořad, který pomáhal lidem v tíživé životní situaci, se sice těšil velké sledovanosti, bohužel další díly už se natáčet nebudou. Deníku Blesk to sdělila moderátorka pořadu Tereza Pergnerová, ale dodala, že se chystá nový projekt, kde hlavní roli budou hrát rodinné vztahy.

Mise Nový domov pomáhala lidem, kteří se ocitli v tíživé životní situaci. Během týdne jim tým v čele s Terezou opravil či zrekonstruoval bydlení, na které většinou neměly rodiny dostatek peněz. Tento projekt ale televize Nova podle informací, které dostal deník Blesk, ukončila. I když se těšil velké sledovanosti. Zastavilo se to tím, že přišel koronaviru. Takže v roce 2020 jsme byli přerušeni a v roce 2021, když jsme se chystali to znovu spustit, jsem začala mít jiné představy o vizi tohoto pořadu než kreativní producentka, nepohodli jsme se,” uvedla Pergnerová.

View this post on Instagram

A post shared by pepino_mise (@joseftokolyofficial)

Z toho důvodu dramaturgie pořad ukončila. “S vedením Novy jsme se ale rozešli v dobrém, a proto mi byla nabídnuta možnost pracovat na projektu, který je blízký mému srdci,” prozradila moderátorka. Nový projekt, na kterém Tereza aktuálně pracuje, by měl v televizi běžet už letos na podzim. “Jedná se o nový pořad, o kterém si myslíme, že Tereze bude sedět dokonce ještě více, než byl její předchozí pořad. Ztracená rodina, jak zní jeho název, bude sbližovat členy rodiny,” uvedl tiskový mluvčí TV Nova Daniel Maršalík. Televize má natočeny už čtyři díly.

Sama Pergnerová je ale ráda i za to, že se Mise Nový domov stále reprízuje. “Ono je hrozně hezký, že pořád běží, pořád se opakuje, přestože od roku 2020 netočíme, ale je vidět, že je velmi nadčasový,” dodala Blesku.

Celebrity - další články

Doporučujeme