Další osobnost zná svého tanečního partnera. S kým bude ve StarDance tančit Zdeněk Godla?

14. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Zdeněk Godla (Zdroj: se souhlasem Česká televize)

Herec Zdeněk Godla přijel na seznámení se svou taneční partnerkou hodně netypicky. Seznámení s Terezou Pruckovou proběhlo ve stylu seriálu Most!, ve kterém si herec zahrál popeláře Frantu. Za Terezou dorazil na popelářském autě.

Fanoušci televizní show StarDance si Terezu Pruckovou mohou pamatovat ze tří předchozích řad, kdy ještě nosila dívčí příjmení Bufková. V prvním ročníku tančila s Janem Čenským, v roce 2012 se do finále probojovala s Martinem Procházkou a o tři roky později soutěžila s Radkem Bangou. Nyní se vrací a jejím partnerem bude Zdeněk Godla.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Tanečnice přiznala, že byla trochu překvapená, že dostala právě Godlu. “Asi bych to ze začátku netipovala, ale pak jsem nějak vytušila, o koho půjde. Zdeněk je rozhodně kus chlapa a budu ho muset rozhýbat. Asi úplně neví, do čeho jde, protože StarDance neviděl… o to větší je to výzva! Důležité je, že do toho chce jít naplno a že se těší. Myslím si, že to bude fajn, Zdeněk je moc milý,“ zhodnotila Prucková jejich první setkání. I samotný Godla je z tanečnice nadšený.

Myslím, že mám představám taneční partnerky přesně odpovídá charakteristika Terezy,” přiznal se herec. Ten ze začátku nebyl z nabídky tančit ve StarDance nadšený. Nakonec mu pomohla manželka. “Ze začátku jsem měl velký strach. Chtěj jsem to vzdát. Pak jsme o tom ale mluvili s manželkou a ta mě namotivovala. Řekla mi, že se musím překonat. I kdyby to nešlo, tak si alespoň budu moct říct, že jsem se snažil,” přiznal se.

Celebrity - další články

Doporučujeme