Muž nebo žena? Herec Jan Cina už ví, s kým bude tančit ve Star Dance XI.

13. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Jan Cina, foto: Frekvence 1

Tvůrci pořadu Star Dance na tiskové konferenci zveřejnili pouze hvězdné tanečníky, ale jejich partnery či partnerky představují postupně. Herečka Simona Babčáková bude tančit s Martinem Prágrem, farářka Martina Viktorie Kopecká s Markem Dědíkem a nyní už je známá i partnerka Jana Ciny.

Herec a zpěvák Jan Cina si zatančí s Adrianou Maškovou. Honza žije v dlouholetém vztahu s hereckým kolegou Petrem Vančurou a prý dostal několik dotazů na to, jestli jeho taneční doprovod bude muž nebo žena. “To mě nikdy nenapadlo, ale je to zajímavé téma. Třeba ještě něco vymyslíme,” přiznal úspěšný herec.

Ostatně nebylo by to poprvé, co by se na parketu objevil pár stejného pohlaví. V show Strictly Come Dancing, jež je předlohou české Star Dance, si v loňském roce poprvé v šestnáctileté historii takový pár zatančil.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Seznámení s Adrianou Honza přirovnal k prvními rande. “Bylo roztomile nervózní, ale zároveň hrozně hezké. Jsme takoví dva mladí svatebčané, kteří se teď vydávají na minimálně tříměsíční cestu životem,” usmívá se Honza.

Zatímco pro Jana Cinu to bude první zkušenost s taneční show, Adriana už ví do čeho jde. V desáté řadě tančila s hercem Miroslavem Hanušem. Podle svých slov neměla letos mezi účastníky favorita, ale zároveň se svěřila, že je pro ni Honza příjemným překvapením. “Můj tatínek říkal, že by mi ho moc přál, takže ten bude určitě rád,” dodala tanečnice.

Celebrity - další články

Doporučujeme