Další taneční pár XI. řady StarDance odhalen! Kdo to roztočí s farářkou Martinou Viktorii Kopeckou?

12. června 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Martina Viktorie Kopecká a Mark Dědík. (Foto: se souhlasem Česká televize)

To, že v XI. řadě taneční soutěže StarDance ...když hvězdy tančí bude tančit farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká všechny mile překvapilo. Česká televize tento týden oznámila, kdo ji tanečním kláním provede. Na parketu ji doprovodí tanečník Marek Dědík. Poprvé se pár setkal v kostele sv. Mikuláše na Staroměstském náměstí.

Jelikož je Viktorie nízkého vzrůstu, tak si přála, aby její taneční partner nebyl moc vysoký. Toužila jsem po tanečníkovi, který nebude mít dva metry do výšky, protože moje tělesná konstituce by mi neumožnila vidět mu do očí. Chtěla jsem tedy někoho, kdo ke mně bude pasovat rozměrově. A jinak… to víte, že jsem se dívala, ale já tomu houbelec rozumím, takže jsem si nedokázala přát nikoho konkrétního,” uvedla farářka.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Jakmile zjistila, že jejím partnerem bude Marek Dědík, byla nadšená. Marek nosí biblické jméno, tak mi to přišlo docela stylové a z těch prvních několika minut můžu říct, že je to sympaťák,” popsala první dojmy Viktorie. Na StarDance se moc těší. Beru to spíš jako dobrodružství, které přijde brzo a jsem na něj nachystaná spíš mentálně než fyzicky,” dodala s tím, že se bude snažit dát do svých výkonů maximum.

Marek Dědík je ze své taneční partnerky mile překvapen. To jsem zkrátka nečekal. Ona má takové svoje osobní kouzlo, a když se s ní člověk pozná, tak to teprve ucítí. Myslím, že se s ní bude opravdu dobře tancovat. Je lehká jako pírko,” uvedl tanečník.

Celebrity - další články

Doporučujeme