Daniel Nekonečný zemřel na infarkt, příčinu smrti odhalila jeho expřítelkyně

28. března 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: ČSFD

Poté, co bylo v úterý objeveno tělo showmana a zpěváka Daniela Nekonečného (†52), objevila se okamžitě řada spekulací ohledně příčiny jeho úmrtí. Policie dlouho nechtěla věc komentovat, nyní ale Nekonečného dlouholetá expartnerka prozradila, jak to bylo. Uvedla, že se jednalo o infarkt. 

Náhlý skon výrazné osobnosti české hudební scény šokoval značnou část veřejnosti. Vzhledem k jeho velmi energické povaze někteří vinili z jeho smrti drogy. Podle zpěvákova okolí je však něco takového vyloučeno. “Drogy v tom určitě nebyly. Byla jsem s ním devatenáct let a neviděla jsem u něj nic… Mrzí mě, že nežije. Neměla jsem od něj odcházet,” uvedla pro Expres.cz zpěvákova bývalá přítelkyně Zuzana Kardová.

Kardová s Nekonečným žila devatenáct let a společně vychovávali její dceru Terezu z předchozího vztahu. Rozešli se zhruba před pěti lety a nadále si zůstali blízcí jak s ním, tak s jeho rodinou.

“Podle mě a i jeho sestry mu selhalo srdce. Často si stěžoval na bolesti a míval ty své infarktové záchvaty,”  prozradila před několika dny serveru Expres.cz. Teorie se nakonec ukázala jako pravdivá. “Byl to infarkt,” potvrdila deníku Blesk Kardová ve čtvrtek.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme