Dcera Angeliny a Brada slaví narozeniny! Připomeňme si její proměnu na kluka, na holku a zase na kluka

27. května 2023·Celebrity·Dominika Číčelová

Shiloh Jolie-Pitt je první biologickou dcerou Angeliny Jolie a Brada Pitta. Narodila se jim 27. června 2006 v Nambii v Africe a právě dnes slaví své 17. narozeniny. Přestože je překrásná po mamince, ve šlépějích krásné ženy nikdy nešla. Naopak se cítila být klukem. Podle toho se také oblékala i chovala. Nedávno však všechny uchvátila, když se objevila na veřejnosti a vypadala jako nádherná dívka v šatech.

Shiloh je ze všech dětí hvězdného bývalého manželského páru Bradgelina nejvýraznější. Nejen, že je prvním biologickým potomkem, ale také na sebe strhává pozornost tím, že se necítí být holkou, ale klukem. Už odmalička se obléká do chlapeckých šatů a vlasy si nechává stříhat na krátko. Dokonce chtěla, aby ji všichni oslovovali John.

Museli jsme ji ostříhat vlasy a pořídit chlapecké oblečení. Považovala se zkrátka za jednoho z bratrů,” prozradila její máma roku 2011 časopisu Vanity Fair. “Vyvinula si něco, čemu s Bradem říkáme černohorský styl. Obléká se jako frajírek. Přesně tak, jako mladí muži v této balkánské zemi. Miluje teplákové soupravy a klasické obleky,” zdůrazňovala Jolie.

Později však bylo možné zahlédnout ji se sestrou na holčičích nákupech. Během lockdownu se z “Johna” stala prakticky ze dne na den dívka. Na podzim 2021 přišel ale opravdový šok, když se po boku Angeliny na premiéře filmu Eternals objevila překrásná dívka se vším všudy. Proměna v krásného motýla ale netrvala věčně. Krátce před Vánoci 2022 fotografové načapali Shiloh na ulici v sestřihu na ježka a jak jinak, než v její oblíbené vytahané mikině.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme