Dojemné! Libor Bouček se s manželkou pochlubili roztomilou dcerkou

23. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Libor Bouček (Zdroj: Profimedia)

Nový rok začal pro Libora Boučka jak nejlépe mohl. Na Silvestra se mu totiž narodila dcera Beata. Manželka Gabriela se na svůj malý poklad nemůže vynadívat. A chtěla se i částečně pochlubit světu.

O tom, že je Gábina těhotná se poprvé veřejnost dozvěděla loni na filmovém festivalu v Karlových Varech. Pohlaví miminka ale manželé tajili až do prosincového porodu. Poslední den v roce tak moderátor neměl v duchu party, ale spíše lehké nervozity, aby všechno dobře dopadlo. A samozřejmě těšení se na nového potomka.

Silvestr navíc Bouček nikdy neměl moc rád. „Takový den, kdy zábava je najednou skoro povinná. Ale řeknu vám, ten smysl rozhodně existuje. Dokonce je to den zázraku. Viděl jsem ho na vlastní oči. A doteď nejsem schopen vystihnout přesně, jaká síla to byla,“ popsal dojemný okamžik.

Beata se narodila 31. 12. 2023 ve 4:16 ráno ve Fakultní nemocnici na Královských Vinohradech. Byl jsem tam opět z mého pohledu jako zbytečná součást. Tam ten chlap pochopí, že v tomhle světě nemá vůbec žádnou roli. Snažil jsem se maximálně pomáhat, zažil jsem ty první vteřiny, pláč… Jelikož se dcera narodila na silvestra, tak jsem slavil tam. S mou ženou jsme příchod nového roku oslavili sami v nemocničním pokoji,“  svěřil se Blesku.

Gábina se pochlubila fotkou dcerky (Zdroj: instagram Gabriely Boučkové)

Dvouletý syn Albert tak má důležitý úkol, a to hlídat a chránit svoji malou sestřičku. Tu manželé před veřejností zatím tají, ale modelka se pochlubila videem, na kterém je miminko trochu vidět, jak spinká.

Celebrity - další články

Doporučujeme