Dominika Myslivcová předvedla výbavu a ohoz za 360 tisíc. Se synem vyrazila na první procházku

20. září 2023·Celebrity·Redakce

Dominika Myslivcová (Foto: Instagram Dominiky)

Už když Dominika Myslivcová oznámila, že čeká miminko, bylo všem jasné, že její dítě rozhodně v žádných "sekáčových" oblečkách neuvidíme. Modelka a influencerka dává ráda najevo, že miluje luxus. Potvrdila to při procházce se synem Derianem, při které vynesla oblečení a vybavení pro malého v hodnotě 360 tisíc korun. Fotkou se pochlubila na sociálních sítích.

Jaký má smysl oblékat se do drahého značkového oblečení, když se tím pak nepochlubíš na sociálních sítích? Dominika Myslivcová ráda zahrnuje své fanoušky a sledující nejrůznějšími modely, u kterých je jasné, že rozhodně levné nebyly. Novopečená maminka luxus miluje, a tak není divu, že i obyčejná procházka s malým synkem může vypadat jako módní přehlídka.

Na svém instagramu zveřejnila fotky z prvního “venčení” synka Deriana a společně vypadali, jako reklama na Dior. Podle webu Blesk.cz ji kočár, outfit a doplňky stály 360 tisíc korun. Derianovo vozidlo od Diora pořídila Dominika za 165 tisíc korun, které doplnila taškou na pleny, též od Diora za 69 tisíc korun. I Dominika se sladila. Na hlavu si uvázala šátek od sejné značky a se stejným vzorem za 18,5 tisíce korun, kabelku za 82 tisíc korun a boty za 25 tisíc korun.

“Vyvezla jsem toho svého mini bosse na čerstvý vzdoušek. A i odfotit jsem se zvládla, KONEČNĚ. Takže naše první kočárková,” napsala pod příspěvek. Je jasné, že na takovou velkou událost je třeba se vyparádit. Samozřejmě se hned objevilo spoustu kritických i podporujících komentářů právě kvůli již zmíněnému kočárku.

Celebrity - další články

Doporučujeme