Drama v reality show: Hodila svou umělou nohu po kolegyni!

27. března 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Aviva Drescher (foto: Profimedia)

Aviva Drescher, jedna z hvězd reality show Real Housewives of New York City, se stala předmětem bouřlivých diskuzí po incidentu, ve kterém si odepla svou umělou nohu a hodila ji po kolegyních. Tento nevšední akt vyvolal vlnu kontroverze a zůstává jedním z nezapomenutelných momentů v historii reality show.

Drescher, známá svou výraznou osobností, se stala protagonistkou nečekané události, když se během sporu s ostatními členkami show rozhodla použít svou protézu, aby vysvětlila, jak se věci mají. Celý incident se odehrál během žhavé debaty, které jsou v této show zcela běžné. Takto dramatický zvrat však nikdo nečekal.

Poté, co jí kolegyně vpálily do obličeje, že je naprosto falešná, Aviva okamžitě odpověděla: „Jediné, co je na mě falešné, je tohle!“ a protéza byla rázem na stole a později dokonce vržena přes stůl. Celá situace se navíc stala na veřejné akci, takže tento akt nebyl viděn pouze obsazením reality show, ale také lidmi, kteří s partou žen neměli nic společného. Není zřejmě třeba dodávat, že se okamžik zapsal do nejvíce šílených momentů ze světa televize.

Po incidentu ostatní účastnice nevěřily svým očím a jejich reakce tomu patřičně odpovídala. Byly zděšené, zaskočené, ale také pobavené. I když si diváci “hod nohou“ užili a diskutují o něm i dnes, Drescher se dostalo negativní kritiky za své dramatické chování a nepomohla ani omluva. Později byla z reality show vyhozena a nahrazena Kristen Takman.

Real Housewives of New York je populární americká reality show, která sleduje životy bohatých žen žijících v New Yorku. Pořad je součástí franšízy “Real Housewives”, která zahrnuje různé série z různých měst, jako jsou Beverly Hills, Atlanta, Miami a další.

Celebrity - další články

Doporučujeme