Eva a Přemek jsou spolu už rok. Uhádnete, čím spolu výročí oslavili?

12. října 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Zpěvačka Eva Burešová. (Foto: ČTK)

Někdo slaví výročí v pěkné restauraci, někdo romanticky na wellness pobytu, ale to by bylo pro zpěvačku a herečku Evu Burešovou a kuchaře Přemka Forejta příliš fádní. Proto se rozhodli oslavit své první výročí jejich vztahu v tetovacím salonu. Předloktí obou nyní zdobí společné tetování. Hvězda Slunečné Eva Burešová se jím pochlubila na instagramu.

Tak to už bude vážné. Když se nějaký pár rozhodne pro společné tetování, většinou to znamená, že jsou si svou láskou skutečně jistí. Nechat si na tělo zvěčnit něco, co vám bude nadosmrti připomínat konkrétního člověka, totiž není jen tak.

Herečka a zpěvačka Eva Burešová a kuchař a porotce z MasterChef Přemek Forejt v pondělí oslavili své první výročí právě společným tetováním. Předloktí obou nyní zdobí drobné červené srdíčko. Samozřejmě, kdyby se pár jednoho dne rozhodl ukončit svůj vztah, zůstalo by jim jen to jedno neutrální srdíčko. Nenechali si vzájemně vytetovat svá jména či podobizny. Přesto však toto gesto značí, že takový den zatím rozhodně neplánují a jejich vzájemná láska je dostatečně silná a míří k ještě dlouhé budoucnosti.

Nezůstalo jen u tetování

Pro mladého talentovaného kuchaře je drobné srdíčko jen nepatrnou rybkou v obřím moři barevného tetování, které mu již dlouho zdobí tělo. Pro hvězdu Slunečné byl tento zákrok premiérou. Přemek to vzal ten den z gruntu a k novému tetování si nechal píchnout kroužek do nosu, čímž se zase on pochlubil na svém instagramu.

Celebrity - další články

Doporučujeme