Fanoušci mají vážnou obavu o Britney Spears. Její poslední fotka opět vyvolává kontroverze

17. července 2022·Celebrity·Barbora Turková

Britney Spears. (Foto: ČTK)

To tu dlouho nebylo, chtělo by se říct. Zpěvačka Britney Spears se vdala a mnoho fanoušků si řeklo, že odzvonilo jejím polonahým fotkám a tanečním videím, které často vyvolávaly otázky, zda je zpěvačka pořádku. Britney ale teď sdílela na instagramu novou fotografii.

Nahá Britney Spears je zpátky. Po svatbě a dvoutýdenních líbánkách se zpěvačka vrátila zpátky do svého doma a užívá si horké léto. To nejraději tráví v bazénu, což nyní ukázala i fanouškům. A plavky? Ty zpěvačka nepotřebuje, na instagram dala dvě fotografie, na kterých zcela nahá plave pod vodou.

Na jedné z fotek se Britney natáčí bříškem vzhůru, zatímco na druhé na kameru vystrkuje prdelku. Intimní partie a bradavky si zakryla jen malými tečkami, pozadí si škrtla křížkem. „Musíš plavat… Musíš plavat…“ okomentovala fotky zřejmě v narážce na slavnou hlášku rybičky Dory z animáku Hledá se Nemo. 

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Příspěvek vyvolal u jejích sledujícíh mnoho otázek a rozdělil je na dvě poloviny. Jedni jsou nadšení, protože tělo zpěvačky je opravdu perfektní a má nádhernou figuru. Ti druzí se ale ptají, zda je Britney duševně v pořádku a jestli by nebylo záhodno vyhledat odbornou pomoc.

Celebrity - další články

Doporučujeme