Fanoušci měli o Britney Spears obavy. Zavolali k jejímu domu policii

30. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Sam Asghar a Britney Spears. (Zdroj: ČTK)

Není to poprvé, co si americká zpěvačka Britney Spears smazala účet na sociální síti Instagram. Tentokrát o ni dostali fanoušci velký strach a k jejímu domu v Kalifornii zavolali policii. Informoval o tom server Hope Standard.

Fanoušci se podle serveru obávali, že by mohla být Britney v nebezpečí. Protože opět došlo k smazání jejího účtu na síti. Když policisté dorazili k domu zpěvačky v Thousand Oaks, zjistili, že jí žádné nebezpečí nehrozí.

Jednačtyřicetiletá Britney svůj instagramový účet často maže a obnovuje. Poprvé se tak stalo v září roku 2021, kdy odstranila účet po zásnubách se Samem Asghari. “Vím, že můj instagram byl několikrát mimo provoz, ale upřímně řečeno, dvakrát jsem to udělala omylem, kdy jsem stiskla špatné tlačítko,” vysvětlovala zpěvačka v jednom z posledních příspěvků na síti.

Proto ona i její manžel Sam prosí fanoušky, aby jejich soukromí respektovali. Což bude nejspíš těžké, zejména pokud bude neustále docházet k neaktivitě na instagramu. Ještě předtím, než byla Britney v dubnu 2020 vrácena svoboda, byla právě zmíněna sociální síť jedinou cestou, jak komunikovat s jejími podporujícími fanoušky. Tomu ale nejspíš odzvonilo a zpěvačka chce trávit čas s rodinou než ve virtuálním světě.

Celebrity - další články

Doporučujeme