FOTO: Nezdařená manželství, postižený syn, zajíček v posteli! Takhle teď vypadá seriálová Esmeralda

30. října 2016·Celebrity·Redakce

Kdo by nepamatoval slavnou telenovelu Esmeralda, která k nám vtrhla v 90 letech. Podívejte se, jak teď vypadá její představitelka.

Mexičanka Leticie Calderón (48) sice od první klapky seriálu, která padla před 19 lety, trochu zestárla, ale pořád je to kočka.

V jihoamerickém seriálovém světě je ikonou, která neustále stojí před kamerou. Seriály a filmy s ní už ale české televizní společnosti nenakupují.

Leticia, která měří 163 centimetrů, vyrůstala v katolické rodině spolu se svými třemi bratry. Poprvé stála před kamerou v osmi letech. V roce 1999 se vdala za zubaře Marcose Leona Lopeze, ale manželství nevydrželo dlouho a o rok později se rozvedla.

FOTO: Takhle zestárnul Bastien z Nekonečného příběhu! Co teď dělá?

Po pár letech zamířila před oltář znovu. S Juanem Colladou má dvě děti. Starší Luciano (12) se narodil 19. února 2004 s Downovým syndromem. Měl 3,5 kg a měřil 50 cm. Výchova Luciana ji dovedla k vydání vlastní knihy s názvem „Luciano, un ángel de mi vida“. Mladší syn Carlo (11) přišel na svět 21. září 2005.

Po druhém rozvodu herečka mimo jiné randila s o 20 let mladším hercem Josém Ayalou, kvůli kterému mimo jiné přestala po 20 letech kouřit. 

Foto: Youtube.com, archiv Frekvence 1

Celebrity - další články

Doporučujeme