Gabriela Koukalová se stala novou moderátorkou TV Prima

20. října 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Gabriela Koukalová (Foto: ČTK)

Bývalá česká reprezentantka v  biatlonu Gabriela Koukalová (30) oznámila na sociálních sítích velkou novinu. Nastupuje do televize Prima, kde bude moderovat televizní relaci Showtime. 

“Krásné ráno všem, tak už to je venku. Můj život nabral nový směr,” napsala na Instagram Gabriela Koukalová. “Nastupuji do Prima teamu. Moc se těším!” dodala. Na obrazovkách se bude střídat s kolegyněmi Laďkou Něrgešovou a Ivou Kubelkovou. “Snažím se hodně spoléhat na vlastní intuici a cítila jsem, že je to správný krok,” řekla pro Super.cz Koukalová.

View this post on Instagram

#primatv #moderovani #vyzva Krásné ráno všem, tak už je to venku ?. Můj život nabral nový směr ?. Nastupuji do Prima teamu. Moc se těším! A co vy? Nebojíte se přijímat nové výzvy??

A post shared by Gabriela Koukalova (@gabrielakoukalova) on

Kukalová nemá s moderováním žádné zkušenosti, takže to bude pro ni obrovská životní výzva. “Představa živého vstupu je pro mě takový pomaslný start. Navíc je ve studiu časomíra, která určuje, za kolik vteřin půjdeme do živého vysílání. To mě v myšlenkách vrátilo do startovní brány a myslím, že mě čeká spousta pocitů i emocí, které se mi ze sportovního období vrátí a které mi i nějaký čas chyběly,” řekla bývalá mistryně světa pro Super.cz.

Pořad Showtime vysílá televize Prima od 12. července 2010 každý den před 20 hodinou na TV Prima a CNN Prima News. Nabízí zpravodajství ze světa celebrit, showbyznysu a o životě slavných. Kolegyně a kamarádky Gábině drží palce a přejí ji ať se ji v nové profesi daří. “Wow! Gábi! Jseš skvělá! Budeš skvělá všude! Držím palce, a ať Tě to baví,” napsala pod příspěvek herečka Veronika Khek Kubařová (33).

Celebrity - další články

Doporučujeme