Koukalová: Žádost o rozvod je pouze formálním krokem

10. září 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Gabriela Koukalová. (Foto: ČTK)

Biatlonistka Gabriela Koukalová (30) na sociálních sítích oznámila nečekanou zprávu. Před několika měsíci se rozešla se svým manželem biatlonistou Petrem Koukalem (34). Nyní je čeká rozvod, manželé zůstanou nadále přáteli.

Gabriela zprávu zveřejnila včera. “Občas se stane, že se společná cesta dvou lidí rozdělí, a pak je načase pokračovat cestou jinou, vlastní. To je nyní náš případ, můj a Petrův,” napsala v příspěvku Gabriela. S manželem šli od sebe už před několika měsíci a žádost o rozvod je tak podle ní pouze formálním krokem. Příčinou rozchodu byl odlišný pohled na partnerský život.

View this post on Instagram

Milí přátelé, ráda bych Vám něco sdělila. Občas se stane, že se společná cesta dvou lidí rozdělí, a pak je načase pokračovat cestou jinou, vlastní. To je nyní i náš případ, můj a Petrův. Jako partneři jsme se rozešli již před několika měsíci a žádost o rozvod je tak „pouze“ formálním krokem. Ukázalo se, že naše představy o partnerském životě jsou odlišné. Možná jsme to pochopili až pozdě právě proto, že jsme na začátku našeho vztahu kvůli náročnému sportovnímu programu nesdíleli stejnou domácnost a netrávili spolu tolik času. Věřím, že si ze společného času, přeci jenom šest let není krátká doba, neseme nejen důležitou životní zkušenost, ale především mnoho pozitivních zážitků a pěkných chvil. Vzhledem k tomu, že jsme dva rozumní lidé a mluvíme spolu, doufám, že se i po oficiálním rozhodnutí odejít z manželství, dokážeme domluvit a pokračovat v přátelském duchu. Nyní bych se ráda soustředila především na svou rodinu a práci, která mě čeká. Věřím, že to pochopíte a budete nám oběma držet palce?. Krásný večer Vám všem ?❤

A post shared by Gabriela Koukalova (@gabrielakoukalova) on

“Možná jsme to pochopili až pozdě právě proto, že jsme na začátku našeho vztahu kvůli náročnému sportovním programu nesdíleli stejnou domácnost a netrávili  spolu tolik času,” uvedla. Partneři spolu navázali vztah před šesti lety a v květnu 2016 se vzali v nedostavěném gotickém chrámu v Panenském Týnci.

Koukalová dodala, že spolu s manželem zůstanou nadále přáteli. “Vzhledem k tomu, že jsme dva rozumní lidé a mluvíme spolu, doufám, že se i po oficiálním rozhodnutí odejít z manželství, dokážeme domluvit a pokračovat v přátelském duchu.”  Nyní se chce hlavně soustředit na rodinu a práci.

Gabriela Koukalová. (Foto: ČTK)

Gabriela Koukalová. (Foto: ČTK)

Gabriela Koukalová (Foto: Facebook)

Gabriela Koukalová. (Foto: Facebook)

 

Celebrity - další články

Doporučujeme