GALERIE: Krpálek jako judistický obr i milovaný tatínek. Přál mu i Usain Bolt!

12. srpna 2016·Celebrity·Redakce

Olympijský vítěz v judu Lukáš Krpálek se včera stal českou sportovní legendou. Po životním úspěchu se nyní těší na odpočinek, při kterém se hodlá věnovat rodině a novorozenému synovi Antonínovi.

Manželka Eva i malý synek sledovali jeho včerejší triumf v pražské sportovní hale Folimanka společně s nejbližšími přáteli a kolegy z klubu USK Praha. Potmě všichni seděli na žíněnkách a sledovali zápas v televizi. Partnerky judistů se staraly o děti včetně Antonína Krpálka, který se narodil na začátku července. Ten slavný moment svého otce prospal. Probral ho až bouřlivý řev, když Krpálek hodil Gasimova z Ázerbájdžánu na ipon a bylo jasné, že vyhrál.

Eva Krpálková byla u předchozího největšího úspěchu manžela v podobě titulu mistra světa osobně. Nyní soutěž sledovala jen na dálku, o to více se těší, až se úspěšný olympionik vrátí domů a budou moci oslavit zlato společně. Myslí si, že mu k triumfu pomohlo i to, že před Riem díky narození syna nemyslel jen na turnaj. “Spíš myslel na narození dítěte než na olympiádu. Neodpočítával dny jako jindy. Psychicky ho to odlehčilo,” uvedla Krpálková, dcera předsedy tenisového svazu Iva Kaderky.

FOTO: facebook/Lukáš Krpálek

GRATULUJEME: Kajakář Prskavec získal na OH bronz, první českou medaili v Riu

NE! Martina Sáblíková na letní olympiádě startovat nebude

VIDEO: Největší hvězda olympiády baví. Usain Bolt na tiskovce zatancoval

VIDEO: Čeští sportovci testují speciální matrace pro olympiádu

 

Celebrity - další články

Doporučujeme