Gillian Anderson na červeném koberci překvapila nečekaným vzorem. Na šatech měla vyšité ženské přirození

9. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Gillian Anderson. (Foto: Profimedia)

Hvězda seriálu Sexuální výchova nebo Akta X Gillian Anderson vyrazila na Zlaté glóby v šatech, které zprvu vypadaly obyčejně. Když jste se ale zaměřili na detail sukně, tak jste se nestačili divit. Místo klasických vzorů, kytiček, puntíků či třpytek měla herečka na sobě vzor ženského přirození. Informoval o tom server People.

Gillian Anderson rozhodně ví, jak na sebe upozornit. Pětapadesátiletá herečka vyrazila na červený koberec v rámci předávání cen Zlatý glóbus 2024 v šatech slonovinové barvy bez ramínek z dílny návrhářky Gabriely Hearst. Ta jim dala na sukni rafinované zdobení v podobě vagín, které jsou na ni vyšité nití stejného odstínu jako zbytek modelu. Právě vyšití tohoto vzoru trvalo přes tři hodiny.

Podle návrhářky se při tvorbě inspirovala jen pivoňkami, lidé ale v tom něžnou baculatou květinu rozhodně nevidí. Ani samotná herečka nepochybovala podle vyjádření o tom, že se jedná o ženské přirození. Vzala jsem si je z několika důvodů. Jako reklama značce je to vhodné, uvedla pro Deadline Gillian.

Pokud tedy šlo herečce tedy o to vzorem upozornit na svou osobu a její účinkování v seriálu z dílny Netflix – Sexuální výchova, tak se jí to rozhodně povedlo. Je to fenomenální, napsal na síti X k fotografiím jeden z uživatelů. Opravdu reprezentuje svou značku,” dodal další.

Herečka se netají tím, že má ráda přirozenou ženskou krásu a libuje si v pohodlném oblečení. V minulosti například veřejně oznámila, že už nikdy si na sebe neobleče podprsenku a kdyby mohla, chodí všude v ležérních černých teplákách.

Celebrity - další články

Doporučujeme