Gratulace! Sara Sandeva a Jakub Prachař čekají potomka. Nebo ne?

9. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Sara Sandeva a Jakub Prachař. (Foto: Profimedia)

Tak tohle si zaslouží velkou vlnu gratulací. Herecký pár Sara Sandeva a Jakub Prachař čekají miminko. A nebo ne? Známá dvojce už dlouho čelí otázkám, zda spolu nečekají potomka. A dvojce se rozhodla jít s pravdou ven a všechno vysvětlili na instagramu.

Krásná herečka Sara Sandeva chodí s hercem a muzikantem Jakub Prachařem už chodí nějakou dobu a i oni tak musí bojovat s otázkami, zda neplánují rodinu. A to i přesto, že herečce je teprve 25 let a kariéru má skvěle rozjetou. Prachař má zase doma dceru Miu, kterou má s influencerkou Agátou Hanychovou. Časopis Sedmička nedávno přišel s informací, že Sandeva je v první trimestru těhotenství.

A to možná Prachaře trochu nadzvedlo a na Bílou sobotu se ke spekulacím vyjádřil. Ovšem jinak, než by všichni čekali, ale tak nějak po jeho. „Drazí přátelé. Moc děkujeme za milá přání, ale opravdová pravda je taková, že v našem páru jsem to já, kdo je těhotný. I přes absenci mé vlastní dělohy. Až jednou Bůh dá a Sara bude v očekávání, rozhodně se to tento svět a vesmír dozví nějakou ušlechtilejší cestou, než jsou upadlé plátky, plné čtivých lží. Cmok,“ uvedl herec a jako důkaz přidal fotografii, na které má vystrčené břicho a Sandeva ho na něj líbá.

View this post on Instagram

A post shared by Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Fotografie je myšlena ve vtipu, ale Prachař tak jasně řekl, jak to s domnělým těhotenstvím jeho krásné přítelkyně je. Jeho fanoušci a známí z branže se k tomu také vyjádřil a pod fotkou se to jen hemží gratulacemi. „Velká gratulace!“ napsala třeba Emma Smetana.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme