Halina Pawlowská bojuje stále s koronavirem. Fanouškům prozradila, jak se nyní cítí

8. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Halina Pawlowská (Foto: ČTK)

Spisovatelka Halina Pawlowská bojuje s koronavirem. To, co se na první pohled zdálo jako běžná podzimní viróza, upoutalo známou dámu na lůžko. Všechny navíc vyděsila tím, že zrušila i pracovní povinnosti. Nyní se na instagramu svěřila, jak jí je.

Spisovatelka Halina Pawlowská nemá v poslední době moc důvod k úsměvům. Z obyčejného nachlazení se po PCR testu vyklubal virus covid-19. Kromě dunivého kašle a respiračních problémů si stěžovala na to, že jí je slabo a nejmenší námaha ji zcela vyčerpá. „Třeba cesta na záchod je jako túra. Někdo vystupuje na Mont Blanc, tak já jdu na toaletu a připadám si stejně,“ řekla pro pořad Showtime televize Prima.

Nyní všechny zajímá, jak se spisovatelka cítí. Sice není věkem v ohrožené skupině lidí, pro které by nemoc byla fatální, ale řadu let trpí nadváhou. Kila navíc mohou být pro nemocné velkou komplikací. Spisovatelka si prochází těžší etapou nemoci. Snaží se sice žertovat a mává svým fanouškům nohou z postele. Stále v posteli s covidem. Je to vytrvalý společník…“ posteskla si na instagramu.

“Nechci psát nějaká jako moudra, ale není mi dobře, napadají mne temné věci,” přiznala. Nemoc se u ní projevila, i když je spisovatelka očkovaná. Doufala, že jí pomůže protilátkový koktejl, který v dostala v nemocnici na Karlově náměstí, ale její imunita se zatím nevzpamatovala. „Myslete na mne! A dávejte si na sebe bacha!“ dodala závěrem.

Celebrity - další články

Doporučujeme