Halina Pawlowská se chce vydat na cestu kolem světa. Kolik na takovou dovolenou potřebuje?

23. března 2022·Celebrity·Redakce

Halina Pawlowská (Foto: Profimedia)

Herečka a spisovatelka Halina Pawlowská oslavila v pondělí své 67. narozeniny. Na natáčení seriálu ZOO ji kolegové překvapili dortem a spoustou přání, což jí udělalo velkou radost. Deníku Aha! oslavenkyně prozradila, co by popřála sama sobě, a co by si ráda nadělila k narozeninám. No, není to úplně nejskromnější přání, ale určitě by takový dárek udělal radost každému.

Oblíbená spisovatelka a herečka Halina Pawlowská ztvárňuje v novém seriálu na Primě ZOO postavu Lenky Hrabalové, pracovnice infocentra zoologické zahrady. A právě na natáčení tohoto divácky oblíbeného seriálu oslavila 67. narozeniny. K narozeninám jí popřáli její kolegové, mezi které lze vyjmenovat například Veroniku Freimanovou, Davida Gránského nebo Janu Švandovou.

“Ve snu by mě nenapadlo, že dostanu dort a tolik krásných přání,” přiznala Pawlowská Aha!. V této době by si sama sobě popřála především klidné dny, kterých má nedostatek. “Obzvlášť teď mi přijde, že jich je málo. Jdu z dramatu do dramatu a všechno je náročné. Přála bych si radost, abych ráno pocítila touhu něco zažít,” dodává.

Navíc ještě prozradila jedno přání, které by jí k narozeninám udělalo radost, i když se asi jen tak neobjeví dárce, který by jí tento dárek nadělil. A taky bych si přála cestu kolem světa, která se odehrává na velké lodi a stojí pět milionů. Ještě jsem ale nenašla, kdo by to financoval,” řekla s humorem. Takže kdyby se někomu v kapse povalovaly nepotřebné miliony a chtěli byste udělat Halině radost, víte, jak na to.

Celebrity - další články

Doporučujeme