Heidi Klum slízla kritiku za fotku nahoře bez. Krize středního věku, myslí si fanoušci

24. srpna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Shutterstock

Modelka Heidi Klum (46), která si v současnosti užívá líbánky se svým manželem Tomem Kaulitzem (29) známým ze skupiny Tokio Hotel, se na internetu podělila o peprnou fotografii. Nedočkala se však takových reakcí, v jaké zřejmě doufala. Fanoušci ji naopak posílají do fitka a naznačují krizi středního věku.

Světoznámá modelka Heidi Klum v současnosti zásobuje svůj Instagram snímky z romantických líbánek v Itálii. Neváhala se dokonce odhalit i o něco více, než je zvykem, a na sociální síti sdílela fotku nahoře bez. “Vidím jen vodu,” připsala šestačtyřicetiletá Klum ke snímku, na kterém mohou fanoušci vidět i její bradavky.

Reakce komentujících ovšem byly značně rozpačité. “Vidím jen krizi středního věku,” nešetřila ji jedna z diskutujících. “Musela jsi zacházet až takhle daleko? Máš děti… Tohle není potřeba!” vyjádřila se další.

Snímek s ňadry však nebyl jediným, který si vysloužil kritiku. Modelka, která má více než 6 a půl milionu sledujících, v posledních dnech sdílela řadu fotek v plavkách ze svých líbánek. Ke snímku, na němž v plavkách stojí zády k objektivu a dívá se na vodu, dokonce lidé neváhali připsat komentáře nazývající ji babičkou. “Potřebuješ vyrazit do fitka, babčo,” rýpe jeden z nich.

View this post on Instagram

Buongiorno ☕️?

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Našli se však i tací, kteří neváhali světoznámou modelku obhajovat. “Víte co, na 46 vypadá skvěle! Přestaňte soudit,” opřel se do kritiků jeden z nich. “Nechte ji užívat si jejího života a užívejte si ten svůj,” píše se v dalším komentáři.

Modelka se na začátku srpna provdala za svého o 17 let mladšího partnera Toma Kaulitze, který se proslavil hlavně jako člen kapely Tokio Hotel. Svatba proběhla na lodi, se kterou dvojice vyrazila i na své líbánky.

View this post on Instagram

We did it ❣️ Mr.&Mrs. Kaulitz ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Celebrity - další články

Doporučujeme