Herečka Milla Jovovich přivítala na světě své třetí dítě. Snímek sestry sdílela starší Ever

3. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / evergaboanderson

Rodina Herečky Milly Jovovich (44) se opět rozrostla, když nedávno porodila svou třetí dceru. S manželem ji pojmenovali Osian. Se snímkem celé rodiny se na sociálních sítích pochlubila dvanáctiletá Ever. 

Do třetice všeho dobrého! Herečka Milla Jovovich přivítala na světě své třetí miminko a je to opět holčička. Novinku se světem sdílela hereččina nejstarší dcera Ever (12).

“Vítáme miminko! Vítej na světě, moje nová sestřičko Osian (vyslovováno O-shun jako oceán)! Milujeme tě,” napsala školačka a připojila krásný snímek z porodnice, na kterém je máma Milla, táta Paul Anderson (41), novorozená Osian i od nynějška prostřední Dashiel (4).

View this post on Instagram

Welcoming Baby! Welcome to the world my new sister Osian (pronounced O-shun like the body of water)! We love you!!! ♥️ Photo: @chrissbrenner

A post shared by Ever Gabo Anderson (@evergaboanderson) on

Než se ale mohla narodit malá Osian, musela Jovovich prodělat nouzový potrat. O své zkušenosti poprvé promluvila v květnu kvůli novým protipotratovým zákonům v některých amerických státech.

“Sama jsem před dvěma lety podstoupila nouzový potrat. Byla jsem těhotná čtyři a půl měsíce a natáčela jsem na lokaci ve východní Evropě. Začala jsem předčasně rodit a musela jsem během celé té procedury zůstat při vědomí. Byl to jeden z nejstrašnějších zážitků, jaké jsem prožila. Pořád ještě o tom mám noční můry,” uvedla pro USA Today.

“Potrat je noční můrou sám o sobě. Žádná žena jím nechce projít. Ale musíme bojovat za to, aby naše práva zůstala zachována a abychom mohly podstoupit bezpečnou proceduru, když je to potřeba. Nikdy jsem o této zkušenosti nechtěla mluvit. Ale nemůžu zůstat potichu za těchto okolností,” vyjádřila se tehdy.

Celebrity - další články

Doporučujeme