Herecké duo Kaiser a Lábus se vrací: Společně si zahrají v nové vánoční komedii

24. dubna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herci Jiří Lábus, Oldřich Kaiser. (Foto: ČTK)

Legendární herecká a komická dvojice Jiří Lábus (71) a Oldřich Kaiser (65) se po osmi letech společně postavili před kameru. Zahrají si v komedii Vánoční příběh. Film už je skoro hotový. Chyběly jen natočit scény s oblíbenou mužskou dvojicí. Informoval o tom deník Blesk.

Oba herci se natáčení nechtěli účastnit do doby, než budou naočkováni proti covidu-19. Konečně se ho dočkali, a tak nic nebránilo tomu, aby se chybějící poslední scény začaly točit. Taková byla dohoda – nejdřív vakcína, potom kamera,” řekla Blesku režisérka Irena Pavlásková.

Společně točili Štědrý večer, který se natáčel ve vile v Klánovicích. Na natáčení nechyběla ani řádně nachystaná vánoční tabule. Manželka filmového technika nasmažila řízky, kapra a k tomu udělala domácí bramborový salát. Všichni tak během natáčení si pochutnávali až měli boule za ušima.

 

 

K prostřené tabuli s legendární dvojicí bavičů zasedla filmová manželka Jiřího Lábuse Jitka Sedláčková s jejich dvěma dcerami Annou FialovouPavlou Beretovou. Oldřich Kaiser s filmovou dcerou Mášou Málkovou si pak zahráli jejich hosty. Na film se budeme moci vydat, pokud to situace dovolí, již v listopadu letošního roku.

Celebrity - další články

Doporučujeme