Herečky z Přátel oslavily Den nezávislosti. Seriálová Monica se opět předvedla jako skvělá kuchařka

12. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Foto ČTK

Celá Amerika si 4. července připomíná Den nezávislosti a po celé zemi se konají velké oslavy. Slaví i celebrity. Mezi nimi i hvězdy seriálu Přátelé, Courteney Cox, Jennifer Aniston a Lisa Kudrow,

Oslavami ožil dům herečky Courteney Cox. Herečka si kromě svých kamarádek ze seriálu Přátelé pozvala ještě herečky Lauru Dern a Suzanne Somers. Dámy si tak užily pořádnou holčičí jízdu. “Kecáme s Laurou a Jennifer, zatímco Courtney v kuchyni připravuje další skvělé jídlo,” ocenila kulinářské umění své přítelkyně Suzanne Somers.

O tom, že je seriálová Monica skvělou hostitelkou, se Somers nezmiňuje poprvé. Dámy bydlí kousek od sebe a scházejí se poměrně pravidelně. “Courteney je mojí sousedkou v Malibu a pořádá fantastické nedělní večeře, ” vysvětlila seriálová Carol ze seriálu Krok za krokem. Pravidelně se Courteney schází i s Jennifer Aniston a Lisou Kudrow.

View this post on Instagram

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Společně je opět spojil právě seriál Přátelé. Fanoušci se letos dočkali vzpomínkového dílu, ve kterém se sešla celá slavná šestice. Pro hlavní postavy to bylo velmi dojemné vrátit se na místo činu. “Myslím, že nikdo z nás netušil, jak moc emotivní bude zase se podívat na plac. Vidět ho přesně, jak byl. Prostě jsme se všichni rozbrečeli,” svěřila se Cox.

Celebrity - další články

Doporučujeme