Holky z 3v1 na party! Ve stejný den narození Stella a Tobias oslavili 2 roky

19. června 2023·Celebrity·Redakce

Stella, Tobias, oslava narozenin, (Foto: Instagram 3v1)

Jako by to bylo včera, co dvě dámy z uskupení 3v1 porodili ve stejný den své malé potomky. A ono je to už dva roky. Stella a Tobias, který je známý pod přezdívkou Mauglí, měli o víkendu oslavu svých druhých narozeniny. Při této příležitosti se jim prý opět podařilo sejít se komplet. Radostnou událostí se pochlubily na instagramu.

Stella se narodila jako první dítě zpěvačce Martine Pártlové a zpěvákovi Josefovi Vařekovi. Tobias se narodil jako druhorozený syn herečce a influencerce Nikol Leitgeb a cukráři Petrovi Leitgeb. A co mají tyto dvě děti společného? 

Kromě toho, že jsou jejich maminky velké nejky, se plánovaně narodily ve stejný den ve stejné nemocnici. Takové načasování přináší spoustu výhod. Například tu, že rodiče ušetří za oslavu. Stačí jim totiž jedna dohromady. A to se vyplatí.

A přesně takhle oslavili Stelly a Tobiasovi už druhé narozeniny. Včera se nám podařilo zase se sejít. Komplet!” napsala Nikol k fotce, na které jsou všichni vyfocení. V záplavě balónků pózují s širokým úsměvem na tváři a s narozeninovými kloboučky na hlavách oslavenci, jejich pyšní rodiče, Tobiasův starší bráška Mathias a samozřejmě nechybí ani Veronika Arichteva s manželem a se synem.

View this post on Instagram

A post shared by 3v1 (@3v1ofiko)

V den jejich narozenin se pochopitelně obě maminky i oba tatínkové svými ratolestmi pochlubili a popřáli jim všechno nejlepší na svých instagramových profilech. “Holčičko naše krásná, milovaná… dneska jsou to dva roky, co ses nám narodila. Jsi to nejbáječnější, nejpohodovější a nejzlatější dítě na světě a přejeme ti, abys byla vždycky zdravá, šťastná, spokojená a abys jednou dokázala velký věci,” napsala Martina k roztomilému videu.

Ani Nikol ovšem nezůstala s přáním k narozeninám pozadu. “Se nedá popsat. Se musí zažít. Krásný druhý narozeniny, lásko. Hlavně to zdravíčko, míň krvácení a trpělivější rodiče,” napsala pod sérii krásných fotek, na kterých je se svým mladším synem. Málokdo žije naplno tak jako ty, napsal Petr k fotce, kde se s malým Mauglím mazlí. No a naprosto bezkonkurenčně to vyřešil Josef Vařeka, který své dceři složil k narozeninám písničku a natočil i klip, ve kterém malá Stella nemůže chybět.

Celebrity - další články

Doporučujeme