Honosné sídlo? Ani omylem. Nové obydlí Kate a Williama je neskutečně skromné

18. června 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate a princ William (Zdroj: ČTK)

Bazény nebo horda služebnictva? Ani omylem. Princ William a jeho žena Kate si pro svou rodinu vybrali na královské poměry poměrně chudé sídlo. Důležité bylo, že je jen pár minut chůze od královny Alžběty II. Informaci uvedl časopis Majesty Magazine.

Nic okázalého a bez nutnosti rekonstrukce. Dům Adelaide Cottage, kam se Kate, William a jejich tři děti odstěhují, to splňuje do puntíku. Skromný domek se čtyřmi ložnicemi je jen pár minut chůze od Windsoru. „Královna kolem sebe potřebuje lidi, jako je princ William. Často je obklopena pouze služebnictvem. Když budou William, Kate a její tři pravnoučata pouhých deset minut od ní, určitě ji to velmi potěší,“ uvedla editorka časopisu Majesty Magazine Ingrid Seward.

Přístup Cambridgských – jak jsou v ostrovním království William a Kate známí – ostře kontrastuje s počínáním Harryho a Meghan. Ti ještě před svým útěkem do USA zrekonstruovali svou rezidenci ve stejné lokalitě za 70 milionů. A kdo to platil? Daňoví poplatníci.

William a Kate, kteří se na veřejnosti objevili naposledy v pondělí během ceremonie rytířského Řádu podvazků, si tak opět u veřejnosti šplhnou. Ostatně na oslavách královského jubilea byli za hvězdy, nejvíce pozornosti na sebe ale strhl jejich nejmladší syn princ Louis. Toho si musel zamilovat snad každý.

Celebrity - další články

Doporučujeme