Hvězdy nad hlavou došly do velkého finále: Snad jsme vám připravili 16 hezkých večerů, řekl Vojtek

15. prosince 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Hvězdy nad hlavou. (Foto: se souhlasem FTV Prima)

Televize Prima v pondělí večer odvysílala závěrečný díl seriálu Hvězdy nad hlavou. Ten si nenechalo ujít milion diváků. S pořadem a fanoušky se na sociálních sítích rozloučili také hlavní hrdinové.

Tak… a je to… dnes se na Primě můžete podívat na poslední díl našeho seriálu Hvězdy nad hlavou. Snad jsme vám připravili 16 hezkých večerů a doufáme, že jste je s námi trávili rádi. Tak zase někdy,” napsal na instagram herec Roman Vojtek alias Jirka, který bojoval o srdce krásné veterinářky Lucie Boučkové alias Terezy Kostkové.

View this post on Instagram

A post shared by Roman Vojtek (@roman.vojtek)

Herec také sdílel mnoho fotografií z natáčení, na kterých jde vidět, že si to všichni společně užívali. Není divu, seriál se natáčel v létě a na podzim roku 2020 a počasí jim podle snímku přálo. Každý večer jste se na obrazovkách setkávali také s Romanem Zachem, Veronikou Khek Kubařovou, Pavlem Zedníčkem, Jitkou Smutnou, Veronikou Žílkovou a dalšími.

View this post on Instagram

A post shared by Kateřina Marie Fialová (@katerinamariefialova)

U diváků se pořad těšil veliké oblibě. Byl to super seriál, bude mi chybět,” napsal na instagram uživatel Ondřej. Dokonce slaví úspěch i na Slovensku. “Pozdravuji ze Slovenska. Moc krásný a pohodový seriál… V každé epizodě se našel moment, kdy vyšly slzy,” uvedla divačka Macanková.

Celebrity - další články

Doporučujeme