I takhle vypadá deprese! Manželka Chestera z Linkin Park zveřejnila video natočené těsně před smrtí

18. září 2017·Celebrity·Karolína Stránská

Slzy a smutek? Na projevy zákeřné deprese předpis neexistuje. To dokazuje i video, na němž je zachycen Chester Bennington pár hodin před smrtí.

“Deprese nemá jednotnou podobu či mód,” uvedla na Twitteru vdova po zpěvákovi. “Můj následující tweet bude tím nejosobnějším, který jsem kdy zveřejnila,” sdělila svým sledujícím v sobotu.

Od tragické události, ke které došlo v červenci letošního roku, se snaží Talinda Benningtonová odstraňovat stigma obestírající depresi a další duševní choroby. V krátkém videu lze vidět Chestera, jak ochutnává s dětmi želatinové fazolky podivných příchutí. Poté, co spolkne tu s příchutí zkažených vajec, začne předstírat, že mu bude špatně a v pozadí je slyšet dětský smích. Při odchodu od stolu se podívá do kamery a usměje se. “Takhle vypadala deprese u nás, pouhých 36 hodin před jeho smrtí. Moc nás miloval a my milovali jeho,” okomentovala příspěvek Talinda.

Video vyšlo téměř dva měsíce po zpěvákově smrti. V dřívějších rozhovorech Bennington často hovořil o myšlenkách na sebevraždu a vyrovnávání se ze zneužíváním z dětství a závislostí na drogách. Jeho syn Draven (15) na počest otce veřejně vystoupil v rámci Světového dne prevence sebevražd.

Celebrity - další články

Doporučujeme